Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Gode steder til sex.

Gode steder til sex.

Gode steder til sex.

Sex i skoven

Gode steder til sex. Soveværelset være det mest oplagte sted for privatlivets fred, når tingene bliver varmt og tungt, men de fleste par kan drage fordel af en lille ændring af kulisser i sexlivet. Næste gang din partner er klar til at have sex, så prøv at tage tingene til det næste niveau ved at besøge et andet sted.
Det kunne være sex i skoven eller sex i naturen, som er med til at give dig og din partner en helt anden oplevelse.
Du kan gøre noget ved at vælge mere end ved at oprette din egen personlige liste.

Badeværelset

80% af befolkningen siger, at de har haft sex på badeværelse. Bruseren er det mest populære sted, med 47% af mennesker, der har sex derinde, og 33% forsøger det i badet. Enhver, der har prøvet det vil fortælle dig, at brusebad sex er bare noget som du skal prøve. Det er hedt, frækt og giver en muligheder for helt nye stillinger.

Stolen

Din stol er perfekt til din partner på toppen, siddende position og omvendt. Alt hvad du skal gøre er ved sidde på stjålet og bedt din partner til ved sidde ovn på dig. Du kan bruge stolens armlæn til at intensivere indtrængningen ved at flytte med din partner.

En anden bonus af denne indehaver er, at du kan stimulere partnere bryst med dine hænder eller mund, røre partnerens ryg eller endda stryge på håret, på den som du har sex med vil gøre tingene meget varmere. Få din partner til at holde bagsiden af ​​stjålet for støtte, mens du trænger ind i stående doggy stil position.

Udendørs sex

Udendørs sex kan være overraskende sensuel, indtil dels takket være romantiske elementer som en stjerneklar nat eller duften af ​​blomster båret af en let brise. At tage det ud af huset og på picnic tæppe, eller ved poolen på en liggestol, der kan du opleve udendørs håndtering uden frygt for nysgerrige blikke. Det kan også være at i tager afsted på tur og finder et skønt sted. Det kunne være sex i skoven eller bare sex i naturen. Det at have sex i skoven gør at der er så mange andre indtryk. Sex i naturen er med til at stimulere mange andre sanser.

Sofaen

Når du leder efter seksuelle begivenheder, skal du ikke overse sofaen. Komfort og afslappet, de giver ekstra rygstøtte, og den lave højde (sammenlignet med senge) gør en række positioner mulig. Ved hjælp af de bløde puder som behagelig støtte til din behov. Hvis puderne ikke samarbejder, kan din partner flytte deres knæ en smule, skubbe dig op og ned med lille indsats. Prøv at holde i hånd, mens du hopper, så du kan læne dig længere tilbage – dette skaber en forankringslinje, der giver mulighed for tungere rokkende og rullende.

Det kan også give dig en nye ideer til hvordan du kan give din partner oral sex, som kan give sexlivet ny inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X