Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Hemmeligheden til god sex

Hemmeligheden til god sex

Hemmeligheden til god sex

Hemmeligheden til god sex er at forstå en almindelig misforståelse blandt mennesker, at forspil er kun beregnet til kvinder, ikke mænd. Det er helt forkert. Ifølge sex eksperter, nyder mænd forspil lige så meget som kvinder, hvis det gøres på den rigtige måde. Så hvis du behersker kunsten i forspillet, vil din partner ikke kun bede om mere, men også være i stand til at nyde de bedste seksuelle oplevelser i dit liv.

Har du allerede godt styr på forspillet? Eller vil det være skønt at kunne give din partner lige det der ekstra. Og huske på hvordan har man god sex

Her er listen over de bedste forspil tips, der vil hjælpe dig og din partner til at krydre dit sexliv.

Brug dine hænder

Vær en passioneret elsker. Start med forsigtigt at røre og massere din partner og langsomt øge trykket. Kys intenst over hele kroppen. Mens du gør det, bruge dine hænder til at lege med sine følsomme områder – ører, kinder, hals, bagsiden af hovedet, og inderlår. Nøje overvåge udtrykket, og du vil indse, at din partner ikke er i stand til at modstå dig længere.

Håret –  Hemmeligheden til god sex

Dens uskyldige, afslappende, og seksuelle ophidselse – alle sammen. Når din partner kommer tilbage fra badet, så læg dig ned på sengen og hvil hovedet på skødet. Giv hoved et kys, leg med håret, og spørg, hvordan har dagen været. Så begynder du at hviske frække ting i øret, mens du forsigtigt leger med håret. Lad din partner komme i humør og se, hvad der sker 30 sekunder senere.

Dette er måske den bedste måde at friste din partner seksuelt. Fjern din bluse sensuelt, lige foran øjnene, og gøre det til at ligne en almindelig affære. Vend derefter rundt, langsomt tage dine bukser af, og lad dem falde til gulvet.

Din partner vil allerede have frække hensigter på dette tidspunkt. Men du er nødt til at handle uskyldigt i hele handlingen. Flyt dig mod badeværelset, og lige før din partner kan fange dig bagfra, låse døren. Tillad din partner at komme ind af døren og give den mest behagelige sex i sit liv.

Finger-lickin ‘fantastiske

Planlæg en filmaften, tag noget romantisk tøj på og sluk lyset. Tag din partners hånd og give bløde kys på bagsiden. Så kig i øjnene, give et smil, og se på skærmen igen. Nu sætte sin hånd på dine læber, og langsomt og sensuelt, begynde at sutte sin tommelfinger. Bliv ved med at være opmærksom på skærmen. Selv hvis du ved, din partner kigger på dig, så lad være med at reagere. Opfør dig, som om intet var hændt. Brug din tunge i mellem at drille yderligere. Meget snart, vil din partner ønsker at konvertere filmen nat til en nat fuld af sex.

Hvordan har man god sex

Husk, forspil kan være lige så fantastisk som selve sex. Så fokuser på forspillet og indarbejde udholdenhed kondomer til at nyde langvarige elskov sessioner med din partner. Dette vil ikke kun bringe jer begge tættere på hinanden, men også gøre underværker for dit sexliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X