Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Kondomer hvilken størrelse?

 

Kondom størrelse hvilken ? Inden du vælger at købe kondomer, så er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Der kan ske det, hvis du ikke vælger den rigtig kondom størrelse, at kondomet enten vil sidde for løst og måske endda glide af, eller at det ikke bliver muligt at få det på. 

Kondom størrelsesguide kan du bruge, og vil du med garanti undgå problemer som disse. Størrelsesguiden vil hjælpe dig til at vælge kondomer der passer netop til dig, og som giver en god oplevelse.

Det er tykkelsen der bestemmer kondom størrelse

Ved valget af kondomer, så er der ingen grund til at lyve om størrelsen. Husk det er tykkelsen og ikke længden, der afgør kondom størrelsen. De fleste kondomer er mere end lange nok, og skal nok dække hele vejen ned til roden af penis. 

Det handler mere om, at kondomer sidder ordentligt fast og giver dig og din partner en fantastisk sex oplevelse.

Kondom størrelse, når du skal finde den, skal du måle omkredsen af penis, når den er stiv. For at måle omkredsen skal du måle omkring roden af penis.

Kondom størrelser

9,5-10 cm = størrelse 47

10-11 cm = størrelse 49

11-11,5 cm = størrelse 53

11,5-12 cm = størrelse 57

12-13 cm = størrelse 60

13-14 cm = størrelse 64

14-15 cm = størrelse 69

Hvordan er kondom størrelser opdelt her i shoppen?

Kondomer S = størrelse -49

Kondomer M = størrelse 50-54

Kondomer L  = størrelse 55-59

Kondomer XL  = størrelse 60+

Hvordan måler man sin penis ?

Kondomer hvilken størrelse afhænger af mænds penis der er i alle forskellige former og størrelser – alt andet ville være mærkeligt og underligt, hvis de ikke gjorde det.

Heldigvis kommer kondomer også i forskellige former og kondom størrelser, hvilket betyder, at alle skal 

være i stand til at finde og købe den rigtige størrelse og form.

Kondomet varierer i længde, bredde og form. Nogle er lige, mens andre er mindre i spidsen for bedre at passe til formen på penis.

Oplysninger om kondom størrelse findes på kondompakker og normalt på kondomer mærker websteder – de måles efter bredde og længde.

Nogle kondomproducenter har også skabeloner, der kan udskrives på papir og matches med en kondomstørrelse.

X