Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Kondom størrelse

Kondomet

Kondomet – Kondomer – Kondom

Hvilke kondomer skal man købe?

Hvilke kondom skal man købe? Det er altid en god ide at bruge kondomer, når du har sex. Du kan bruge neutral kondomer, bedøvende kondomer, latexfri kondomer eller kondomer med riller. Kondomet er med til at forhindre kønssygdomme og kan være med til at undgå uønsket graviditet.

Ved analsex er det vigtig at bruge kondomet, fordi huden ved anus er tyndere og mere udsat. Nyd sex med condomer.

På med kondomet om det er analsex eller oralsex.

Få condomet på og lad eventuelt din partner hjælpe med det, så gør det oplevelsen mere naturligt og er med til at få en god start. Det er nødvendigt med kondomet både når det er vaginalt samleje, oralsex og analsex da det er effektivt prævention også mod kønssygdomme.

Kondomet beskytter dig og din partner

Det er vigtig af beskytte dig og din partner med kondom. Det gælder både når I dyrker oralsex, analsex og vaginalt samleje. Analsex er meget vigtig at bruge kondom, da der her hurtigt kan komme rifter og større risiko for at overfører kønssygdomme. Nogle sygdomme smitter ved sæd og noget blod, og ved analsex er der en øget risiko, uden brug af kondomet.

Hvis du giver eller modtager et blowjob, bliver du ikke  gravid , men har stadig stor risiko for kønssygdomme. Brug kondom, RFSU kondomer, Durex kondomer, exs kondom, My Size kondom, latexfri kondomer eller  nogle andre som passer til dine ønsker og behov. Kondomer med smag kan være med til at give noget ekstra til sexlivet.

På med kondomet når du dyrker vaginal eller analsex, også når der er blowjob, så er der en god oplevelse for dig og din partner.

Hvad bruges kondomet til

Det er en vigtig del for at være beskyttet at kondomet passer. Det er egentlig nem nok at finde frem til hvilken kondom størrelser og kondom typer du skal bruge.

Du har alle muligheder for at finde det rette kondom. For hvis det er for lille kan det stramme og måske revner det. Og er det for stort kan du risikere at det glider af.

Kondomet skal passe til dit behov

Find den rigtige pasform om det er små kondomer, medium kondomer, large kondomer eller er du typen der er mere udrustet en de fleste og skal bruge kondomer str xl, så tag det roligt.

Du skal have et målebånd, din penis skal være stiv og så måler du omkredsen af penis nede ved roden, og så har du den kondom størrelse som du skal bruge. Og der er ingen grund til at være større end målebåndet viser. Det er nemlig vigtig med den rigtige pasform, for at du får en god oplevelse og nydelse med kondom, fordi det vil også vil beskytte dig og din partner når vi snakker om uønsket graviditet og kønssygdomme.

Hvilke kondomer skal man købe

Det som afgøre hvilken kondom størrelse du skal bruge er kun omkredsen på penis. Længden har ikke noget at sige I den forbindelse. Der er som regel rigtig god plads med længden, med mindre din penis er meget lang, altså længere end normal.

Hvis du har brug for en ekstra lang kondom, så har vi det også sådan at du kan køb kondom her på Kondom Klubben. Det vigtigste er at du måle omkredsen og vælger kondom ud fra det.

Kondomer hvilken størrelse

Det er vigtig når du skal finde dit kondom at du ikke snyder med omkredsen. Det gavner hverken dig eller dig partner ved sex med kondomet. Det vigtigste er at kondomet passer og du skal nok få en super oplevelse lige meget om du er s, m, l eller xl.

Du kan finde din størrelser I vores kondomstørrelsesguide.

Kondomet med rigtig pasform beskytter

Det er vigtig at dit kondom er I den rigtige størrelse, og det er vigtig for os at have et bredt udvalg af kondomer I mange forskelige størrelser og præferencer. Der er fra små kondom og op til xl kondom, så der skal nok være et kondom til din størrelse.

Hvis kondomet er for lille, ja så kan du risikerer kondomet går i stykker og strammer. Og er det for stort kan det glide af under sex.

Hvordan for jeg en god oplevelse sex med kondom

Få at få den optimale oplevelse sammen med dit partner, må det hverken sidde løst eller kondomer er for trang. Du kan få en fantastisk oplevelse ved sex med kondom, hvis du bruge bare lige noget mere tid på at finde din kondom størrelse. Hvis du allerede kender den, så kan du køb kondomer online med det samme.

Så en god pasform så vil du have en god beskyttelse mod uønsket graviditet og kønssygdomme

Hvilke kondomer findes der?

Der findes mange forskellige kondom størrelser. Tynde kondomer giver dig en øget følelse at være tættere på. Stærke kondomer er med til at få din erektion til at vare længere ved sex med kondom

Du kan også finde latexfri kondomer og helt sikkert som kondomer med smag. Vi har et stort udvalg af forskellige kondomer som opfylder dine behov.

Latexfrie kondomer

Latexfri kondomer er for dig som får en  allergisk reaktion på latex. Men vi kan hjælpe dig her og vi har naturligvis tænkt på det, og du kan finde forskellige latexfri kondomer I forskellige kondomstørrelser.

Det er vigtig for os, at du kan have en god oplevelse med sex uden nogle bekymringer.

Sjove kondomer har vi også

Kondomer kan give et smil på læben. Og det kan være sjove oplevelser til intime stunder. Vi har kondomer med riller og kondomer med knopper som kan være med til at give lige det der ekstra. Og husk nu at det at bruge kondom er en fælles oplevelse.

Når du bruger kondomet kan du slappe af hele vejen. Du kan give dig fuldt ud sammen med din partner. Det skal bestemt ikke være træls med brugen af kondom, hjælpe hinanden og gør det sjovt. Det er jo også spændende at have forskellige kondomer med, og tage bind for øjnene, og så vælge kondompakke med forskellige kondom typer.

Vi har et bredt sortiment I kondomer og glidecreme, som kan være med til at få gang i legen der hjemme eller ude i det fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X