Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Oral Sex hvad du skal vide.

Oral Sex hvad du skal vide.

Oral sex hvad du skal vide.

Oral Sex hvad du skal vide. De mest ideelle steder at have sex, da det giver inspiration til dit sexliv. Med en lille ændring af stederne en gang imellem, gør det altid noget godt for et sundt sexliv.

Her er nogle af de bedste steder, der bør helt sikkert være en del af din bucket liste:

Oral sex i sofaen

Sofaen i din stue kan være et af de hotteste steder at have sex. Faktisk mener sexeksperter, at have sex på sofaen kan endda øge dine chancer for at få en orgasme. Alt hvad du skal gøre er at placere et par puder under nederste del af ryggen, mens dig og din partner er i fuld gang.

Trappen – hvad du skal vide

Vær forberedt på at se trappen på en seksuel måde til at eksperimentere dit sexliv. Brug den stående doggy position her for en fantastisk seksuel oplevelse. Bare klatre op ad et par trin, bøj  fremover, og lad din partner komme ind og tage dig bagfra. Denne position giver ekstra stimulation, der vil maksimere din seksuelle nydelse.

Køkkenbordet

Køkkenbordet er et ideelt sted for din dampende session, da det kan give en filmisk, unik og ekstraordinær ramme for sex. Du kan starte med blot at sidde på bordet og nyde fornøjelsen af oralsex. Når tingene når det næste niveau, kan du eksperimentere med forskellige nye positioner for at få mest muligt ud af denne fantastiske mulighed i dit sexliv.

Oral sex foran et spejl

Søg efter det største spejl i dit hjem og gør dig klar. Der er noget ekstra sexet og behageligt, når det kommer til at have sex foran et spejl.  Ved at eksperimentere med oral sex i dit sexliv, kommer du til at se din partner på nye måder, se dig selv fra forskellige vinkler og udforske de nye spændende positioner, der altid har været en del af din ønskeliste. Plus, den visuelle stimulation, som du opnår ved at se, hvor meget du og din partner nyder hinanden, vil kun styrke din tilfredsstillelse og tage dit sexliv til nye højder.

Nyd, eksperimentere og udforsk. Indarbejde disse ord som en integreret del af dit sexliv. Nyd enhver mulighed, du får at elske med din partner, eksperimentere ved at have sex i hvert hjørne af dit hjem, og udforske forskellige oral sex positioner til at forbedre dit sexliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X