Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Stimulere sanserne til et bedre sexliv.

Stimulere sanserne til et bedre sexliv.

Stimulere sanserne til et bedre sexliv.

Stimulere sanserne til et bedre sexliv. Er dit sexliv optimalt?  Eller vil du gerne opleve, hvor fantastisk sex kan være, hvis du griber det rigtigt an? Også med komdomer

Dyrk forspillet til et bedre sexliv

Optakten til sex er skøn og vigtig, men husk, at mænd og kvinder har forskellige behov. Han skal måske bare se en strejf af hendes numse, så er han klar − hvor forspillet for hende allerede kan begynde om morgenen med en fræk besked i øret. Et godt råd er at fortælle, hvad du gerne vil have.

Kig hinanden i øjnene

Når vi ser hinanden i øjnene under sex, åbner vi op for hjertet og får en dybere kontakt til hinanden. Du kan se hvordan din partner nyder dig. Det gør oplevelse mere intimt, og der er mange udtryk i øjnene. Så øjenkontakt under sex er med til at give et ekstra kik. Det er også superfrækt. Prøv for eksempel at se din partner i øjnene, når du giver et blowjob. Se nydelsen og bliver anerkendt.

Stimuler sanserne

Vi har en masse skønne sanser, og vil du have god sex, så skal du lege med dem. Du kan pirre din partners følesans med en fjer, som du stryger let hen over huden. Blid massage og berøring er også en vigtig faktor. Stimuler lugtesansen ved at smøre hinanden ind i en velduftende olie eller parfume. Høresansen bliver vakt ved at hviske frække eller søde ord i ørerne på hinanden. En anden måde at lege med sanserne på er at blokere for dem, så de øvrige bliver skærpet. Bind for øjnene får dig for eksempel til at lytte og mærke berøring på huden mere intenst.

Bevæg dig

Sex bliver mere levende og intenst, når vi tør bevæge os undervejs – og især når vi bevæger os i takt med hinanden. For nogle kræver det mod at bevæge hofterne, løfte benene op eller røre ved sig selv undervejs – men prøv og se, hvad der sker.

Brug ord undervejs

Ord pirrer og forstærker vores følelser og sanser. Især kvinder har en stærk høresans, så de kan ofte godt lide, når han eksempelvis siger, hvor smukke hendes bryster ser ud i skæret fra stearinlyset. Nogle elsker æstetiske og lækre ord, andre vil hellere høre mere kinky og frække udtryk fra kærestens mund. Det vigtige er, at I bruger ord, som passer til jer.

Lav lyde

Vis din nydelse ved at udtrykke de lyde, der kommer naturligt. Sig også, hvad du mærker – Åh, det er godt, – kys mig – Tag mig nu – Ja, bliv ved. Når du bruger din stemme, pirrer du dig selv og din elsker. Prøv også at veksle mellem hurtig og langsom vejrtrækning. Orgasmen bliver større, når vi sætter lyd på og bruger vejrtrækningen.

Det hurtige knald – stimulere sexlivet

Husk det! Bare tre minutter op ad vaskemaskinen indimellem kan være enormt livgivende for kærligheden og sexlivet. Vi skal ikke præstere en masse under det hurtige knald, og det kan altid lade sig gøre på trods af træthed og travlhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X