Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

DUREX Mutual Climax kondomer - 10 stk

kr. 77,00

  • Diameter 56mm
  • Store kondomer
  • Bedøvende kondomer

På lager

Del:

Beskrivelse

DUREX Mutual Climax kondomer – 10 stk

DUREX Mutual Climax kondomer indeholder en speciel glidecreme – kaldet Benzocaine – inde i kondomet, som hjælper manden med at forsinke klimaks og forlænge spændingen … for længere varende sex.

Den specielle måde, vi laver Durex Mutual kondomer på, betyder at de lugter bedre så der er ingen ubehagelige distraktioner, du kan bare slappe af og nyde. For at holde dem bedst opbevares disse kondomer på et køligt, tørt sted væk fra varme og direkte sollys. Nominel bredde 53 mm Nominel højde 180 mm Specielt glidecreme, der hjælper med at holde længere.

Indeholder benzocain. Transparent, smurt og patteend 100% elektronisk testet

Hvorfor bedøvende kondomer?

Vil du holde længere, når du har sex? Ønsker du eller har din partner brug for, at du ikke er så hurtig på aftrækkeren? Introduktion til DUREX Mutual Climax c condom, kondomet, der snart bliver dit eneste valg!

Bedøvende kondomer indeholder specielt glidecreme, der hjælper med at forsinke klimaks og forlænge seksuel spænding for længere varende elskov. Klimakontrol glidecremet frigøres af kropsvarme, efter at kondomet er rullet på penis, så penishovedet desensibiliseres, så du kan modstå meget mere stimulering inden klimaks. Din partner oplever intet tab af følelse, men får tilfredshed med længere samleje.

De ydre riller og knopper skaber unikke fornemmelser, der bringer hendes orgasme hurtigt. Dette kondom er naturlig gennemsigtig latexgummi.

Durex Mutual Climax kondomer er designet til en intens oplevelse for dig og din partner, der hjælper mod gensidig klimaks. De siger hvad de gør og gør hvad de siger. En ekstra fordel er, at de ikke har den ubehagelige latexlugt, så der er intet, der står i vejen for en ekstraordinær seksuel oplevelse.

Kvinder har skrevet til os, at den første gang, deres partnere brugte dette kondom, var første gang, de nød et gensidigt klimaks. Mænd klager sjældent over at nå en orgasme, men det samme kan ikke siges om kvinderne. Prøv Durex Mutual Climax condoms, når du vil have hende til at nyde dig længere.

Hvis du oplever irritation, skal du stoppe med at bruge kondomet.
Brug ikke disse kondomer, hvis du eller din partner har betændt eller ødelagt hud.
Den specielle måde, vi laver DUREX Mutual Climax condoms på, betyder at de lugter bedre, så der ikke er nogen ubehagelige distraktioner, du kan bare slappe af og nyde.

Køb kondomer online på kondomklubben.dk

Yderligere information

Størrelse

Large

Antal stk

10 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DUREX Mutual Climax kondomer – 10 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har fundet disse varer interessante

X