Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_pathway' not found or invalid function name in /var/www/kondomklubben.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Durex Performa kondomer - 12 stk

kr. 117,00

  • Diameter 53mm
  • Bedøvende kondomer

På lager

Del:

Beskrivelse

Durex Performa kondomer – 12 stk

Durex Performa kondomer indeholder en speciel glidecreme – kaldet Benzocaine – inde i kondomet, som hjælper manden med at forsinke klimaks og forlænge spændingen … for længere varende sex.

Den specielle måde, vi laver Durex Performa på, betyder at de lugter bedre så der er ingen ubehagelige distraktioner, du kan bare slappe af og nyde. For at holde dem bedst opbevares disse kondomer på et køligt, tørt sted væk fra varme og direkte sollys. Nominel bredde 53 mm Nominel højde 180 mm Specielt glidecreme, der hjælper med at holde længere.

Indeholder benzocain. Transparent, smurt og patteend 100% elektronisk testet

Hvorfor bedøvende kondomer?

Vil du holde længere, når du har sex? Ønsker eller har din partner brug for, at du ikke er så hurtig på aftrækkeren? Introduktion til Durex Performa kondom, kondomet, der snart bliver dit eneste valg!

Bedøvende kondomer indeholder specielt glidecreme, der hjælper med at forsinke klimaks og forlænge seksuel spænding for længere varende elskov. Klimakontrol glidecremet frigøres af kropsvarme, efter at kondomet er rullet på penis, så penishovedet desensibiliseres, så du kan modstå meget mere stimulering inden klimaks. Din partner oplever intet tab af følelse, men får tilfredshed med længere samleje.

Det udvendige smøremiddel indeholder intet sæddræbende middel. Durex Performa er klar, har et reservoirspids og er lavet af hypoallergen naturgummilatex.

Hvis du oplever irritation, skal du stoppe med at bruge kondomet.
Brug ikke disse kondomer, hvis du eller din partner har betændt eller ødelagt hud.
Den specielle måde, vi laver Durex Performa på, betyder at de lugter bedre, så der ikke er nogen ubehagelige distraktioner, du kan bare slappe af og nyde.

Yderligere information

Størrelse

Large

Antal stk

12 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Durex Performa kondomer – 12 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre har fundet disse varer interessante

X