Hvem er vi

Om os

Kondomklubben tilbyder kondomer fra de mest kendte mærker leveret lige til døren! Vi tilbyder et kondom abonnement, så du kan med få klik bestemme, hvornår og hvilke kondomer du ønsker. 

Aldrig har det været nemmere at beskytte dig under sex.

En abonnementsaftale hvor vi specialiserer os i at gøre det let og enkelt for vores kunder at finde kondomer som passer netop til behovet og ønsker.

Vi sætter en dyd i at du vælger det rigtige kondom, og ikke mindst sikkerhed og beskyttelse under sex for at undgå kønssygdomme. 

I KondomKlubben kan du finde et af nettets mest spændende udvalg af kondomer i mange forskellige kondomstørrelser og mærker.

Vi har en bred vifte af kondomerstørrelser med forskellige præferencer, farver, smage og tekstur til beskyttelse under sex, som du kan vælge og shoppe online uden forstyrrelser og helt diskret.

Kondom abonnement

Kondom Klubben er en månedlig abonnementstjeneste, der giver et stort udvalg af kondomer leveret diskret til dig. Det er let at melde dig ind i kondomklubben og du skal blot vælge hvor mange og dine kondom præferencer. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at du står og mangler kondomer. Alle pakker forbliver diskrete, og alle medlemsordrer inkluderer gratis forsendelse.

Du vil modtage kondomer i den størrelse som du har valgt.

Du vil modtage kondomer som passer til den eller de præferencer du har valgt.

Om os
Kondom abonnement hver måned

1. Hvornår ønsker du kodomer

Vælg et kondom abonnement som passer dig bedst. Du kan nem ændre dit abonnement eller tilkøbe glidecreme og massageolie til dit abonnement.

Om os
Køb kondom

2. Vælg dine bedste kondomer

Vælg den kondom type som passer dig bedst. Du kan altid ændre dem fra måned til måned, så du kan prøve nogle forskellige.

Kondom størrelse

3. Vi sender din pakke diskret

Vi sender din pakke diskret og fragtfrit til dig. Du har mulighed for at købe ekstra kondomer, glidecreme eller massageolie online, som vi sender sammen med dit abonnement.

Skal vi se at komme igang ?

X